Mituri despre berea produsă de Efes Moldova spulberate de criticul Jeff Evans

La începutul lunii iunie curent, la Chișinău s-a aflat cunoscutul critic de bere Jeff Evans, specialist de talie internațională, degustator, membru al juriului mai multor concursuri internaționale dedicate berii și scriitor care, de mai bine de 25 de ani, cercetează această băutură și scrie despre ea.

adevarul-2

 

adevarul-3

După o vizită la fabrica Efes Moldova și o degustare de bere, Jeff Evans a ținut o conferință de presă, la care a împărtășit jurnaliștilor prezenți opinia și impresiile sale despre cele văzute și degustate, iar seara a oferit un master class public, în cadrul căruia mai bine de o sută de oameni au aflat cum se degustează berea, care sunt tainele acesteia.

Acesta a fost un eveniment oportun pentru campania “Vânătoarea de fantome”, concepută şi implementată de către Agenţia “PRofile” pentru compania Efes Moldova. Reamintim, că scopul campaniei este de a distruge miturile, conform cărora, produsele Efes Moldova sunt fabricate din praf de bere.

În cadrul evenimentului, Agenţia “PRofile” s-a ocupat de relaţiile cu presa, precum şi de scrierea, redactarea şi promovarea materialelor publicitare în presa scrisă şi online.