Zilele culturii turceşti în Aeroportul Internaţional Chişinău

Compania Avia Invest a organizat cinci zile dedicate Turciei și culturii turcești în incinta Aeroportului Internațional Chișinău. 

2

În perioada 3-7 septembrie, toţi pasagerii aeroportului vor avea posibilitatea să admire decorul special care reflectă tradiţiile turceşti, dansuri orientale turceşti şi să facă poze alături de un sultan.

1

Totodată, pentru crearea atmosferei specifice acestei ţări, pe parcursul celor cinci zile în care se va desfăşura evenimentul, toţi pasagerii doritori vor fi serviţi cu dulciurile care au consacrat Turcia şi ceai în acelaşi stil tradiţional în zona amenajată. Pentru pasagerii care vor dori să imortalizeze cele mai frumoase momente, va fi prezent un fotograf care va realiza poze, fiind-le dăruite gratuit fiecărui doritor.

Printre invitaţii care au onorat cu prezenţa acest eveniment au fost oaspeţi de la Ambasada Turciei şi Ambasadorul Turciei în R. Moldova, Mehmet Selim Kartal care a salutat iniţiativa  Avia Invest de a organiza acest eveniment, prin care pasagerii sunt familiarizați cu tradițiile turcești.

Conceptul, organizarea și mediatizarea evenimentului au fost asigurate de agenția „PRofile”.