Un ziar pentru studenţii care visează să ajungă în America

ziarTipărirea unui ziar. Acesta a fost instrumentul ales de agenţie pentru a comunica studenţilor din universităţi ofertele Work&Travel propuse de American Experience.

Timp de o săptămână, pe holurile s-au în curţile instituţiilor superioare de învățământ, în căminele studenţeşti, studenţii primeau un ziar cu toată informaţia de care ar fi interesaţi dacă planifică să meargă vara la muncă în SUA.

Publicaţia conţinea şi testimonialele studenţilor care un an în urmă au fost în SUA prin programul Work&Travel cu American Experience, dar şi informaţii despre locurile care trebuie vizitate, etc.

Ziarele au fost împărţite de promouteri îmbrăcaţi în culorile companiei şi cu logo-ul American Experience prezent pe haine.

Astfel, a fost ales ca instrument ziarul, nu posterul sau pliantul, deoarece în acest mod s-a putut transmite studenţilor cele mai multe detalii, explicaţii, exemple etc., informaţii care i-au ajutat să înţeleagă toate avantajele şi dezavantajele programului Work&Travel, dar şi să-şi facă o imagine despre compania American Experience.

După această acţiune, la sediile companiei a crescut semnificativ fluxul de studenţi care doresc să participe la programul Work & Travel.

Ideea şi punerea în aplicare a proiectului aparţine Agenţiei PRofile.