Turul Berii Proaspete de la Berea „Chişinău” a ajuns în 5 raioane din Republică

Tur administrat de agenţia PRofile.
La sfîrşitul lunii aprilie 2010 „EFES Vitanta Moldova Brewery” a lansat un proiect inedit pentru Republica Moldova: „Turul Berii Proaspete”.
În cadrul acestui proiect în perioada 29 aprilie-16 mai au fost organizate 5 întîlniri între reprezentanţii EFES Vitanta Moldova Brewery şi consumatorii săi în 5 dintre cele mai mari oraşe din Moldova: Orhei, Comrat, Bălţi, Soroca şi Cahul.
Ideea şi conceptul proiectului revin Agenţiei PRofile. PRofile a asigurat atît implimentarea şi dezvoltarea proiectului, cît şi mediatizarea prin reţeaua de internet şi presa regională. Datorită proiectului „Turul Berii Proaspete” a fost atestată o creştere a loialităţii faţă de Berea Chişinău atât din partea participanţilor, cât şi a celor informaţi prin intermediul mass-media. La cele 5 întîlniri au participat în jur de 200 de persoane.

IMG_2536-1024x768
Scopul proiectului „Turul Berii Proaspete” a fost de a reuni persoanele ce fac parte din lanţul de comercializare a berii Chişinău şi de a le aduce la cunoştinţă informaţii referitoare la prospeţimea şi calitatea berii Chişinău.
După ce au participat la Turul Berii Proaspete, cei 200 de participanţi au primit invitaţia de a veni la Brewery Tour – o excursie în adevărata lume a berii – la EFES Vitanta Moldova Brewery unde fiecare se poate convinge că Berea Chişinău este un produs local ce rezultă în urma îmbinării unor tehnologii ultramoderne şi doar a ingredientelor de calitate.

Ideea şi administrarea proiectului – Agenţia de Relaţii Publice PRofile.