Teren de joacă pentru copii în Aeroportul Internaţional Chişinău!


Pasagerii care au ales să zboare de pe Aeroportul Internaţional Chişinău au ocazia să-şi petreacă mult mai plăcut şi confortabil timpul de aşteptare a zborului. Asta deoarce, pe 22 iulie, în zona de aşteptare a terminalului, a fost inaugurat terenul de joacă destinat copiilor.

Spaţiul de joacă este destinat copiilor de la 3 până la 10 ani, fiind amenajat cu topogane, diverse jucării care sunt special concepute pentru siguranţa şi distracţia celor mici. Totodată, pe teren, doi asistenţi cu studii specializate, vor monitoriza şi vor oferi asistenţă permanentă copiilor, organizând activităţi interactive, în timp ce părinţii pot face cumpărături la magazinele Duty Free sau se pot relaxa într-un mediu liniştit şi confortabil.

Agenţia de PR “PRofile” s-a ocupat de mediatizarea evenimentului, precum şi de relaţiile cu presa în cadrul acestuia. La eveniment au fost prezente echipele mai multor posturi TV care au realizat reportaje la faţa locului, iar în următoarele zile, în jur de 20 de portaluri web au publicat ştiri despre acţiunea întreprinsă.