Sparkling Night

Sâmbătă, 29 iulie, mai mult de 3000 de oaspeți au savurat o seară strălucitoare de vară, sub acompaniamentul muzicii magice și s-au simțit o parte a unei sărbători formidabile a vinului spumant.
Inaugurarea solemnă a evenimentului a fost marcată de deschiderea a două sticle de șase litri de vin spumant, care a fost servit tuturor doritorilor.
Chiar la intrare, fiecare oaspete primea câte 7 vauchere de diferite culori, care le permiteau degustarea gratuită de vinuri spumante Crisecco, Lacrima Dulce, Brut alb, Brut Rose, Alb și Rose Cricova 7 și Moldova Classic.
Toată seara pe scenă au strălucit și au creat o atmosferă muzicală magică Kaiser Band, Brio Sonores, The Electro-Acoustic Band NIKORASON’g, Dorel Burlacu Electroswing Project, și surpriza serii - Moldovan National Youth Orchestra.
De asemenea, toți oaspeții evenimentului au putut vizita absolut gratuit cea mai îndepărată zonă a beciurilor Cricova - Zona de producție a renumitelor vinuri spumante Cricova - un adevărat regat subteran al acestui produs nobil.
Cele mai bune restaurante din oraș și-au unit ideile culinare creative și au răsfățat cu mâncăruri rafinate și gustări delicioase toți oaspeții.
Agenția PRofile s-a ocupat de organizarea integrală al acestui eveniment, inclusiv de:

  • Asigurarea logisticii
  • Elaborarea și producția materialelor promoționale
  • Asistență tehniă
  • Mediatizare în mass-media TV și online
  • Servicii foto și video

 

DSC_0362 DSC_0414 DSC_0418 DSC_0447 DSC_0470 DSC_0473 DSC_0620