PRofile a participat la lansarea celei performante rețele 4G din Moldova – Unite 4G+

Operatorul național de telefonie mobilă a lansat pe 22 octombrie curent cea mai performantă rețea 4G din Moldova și anume - Unite 4G+. Evenimentul de lansare a avut loc pe acoperișul sediului companiei - unul din cele mai înalte edificii din oraș - astfel, pentru a transmite cât mai reușit mesajul noii tehnologii - ˝Mereu la înălțime¨.

IMG_4495

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jurnaliști, clienți și parteneri ai companiei au putut să testeze ˝pe viu¨ posibilitățile celei mai rapide rețele de internet mobil din Moldova într-o atmosferă de ne uitat și să admire Chișinăul nocturn, dar și decorul special pregătit pentru acest eveniment.

Special pentru acest eveniment, acoperișul clădirii a fost integral reamenajat. Pe lângă faptul că au fost instalate podiumuri pentru a ridica nivelul platformei astfel încât fiecare să poată admira panorama nocturnă a capitalei în siguranță, au fost instalate multiple elemente vizuale de branding dar și un sistem complex de iluminare.

Agenția ˝PRofile˝ a participat la elaborarea conceptului evenimentului, a oferit suport logistic, dar și s-a ocupat de mediatizarea evenimentului.