“O ţară unită la viitor” – un festival de excepţie organizat în parteneriat cu Agenţia “PRofile”

Compania Moldtelecom a organizat un festival inedit la Complexul etno-cultural Vatra, alături de peste 10 mii de persoane, cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova – 27 August.

Genericul festivalului a fost „O țară unită la viitor”. Activitățile din cadrul evenimentului au reprezentat o trecere în revistă a celor mai importante ediții culturale și a celor legate de tehnologia de telecomunicații, care au avut loc în Republica Moldova până și după declararea independenței, și desigur, a celor de viitor. Publicul a putut admira piese din muzeul Moldova Film, o expoziție de televizoare, telefoane și tehnică învechită, dar și să facă cunoștință cu cele mai noi gadgeturi puse la dispoziția tuturor de către Moldtelecom.

Compania Moldtelecom a pregătit un program cu diverse activități interesante, precum: competiții sportive, fotbal, badminton, tragerea din arc și aruncarea de topoare. Tot în cadrul evenimentului, doritorii au probat stilul vestimentar al anilor 60, 70, 80 și au învățat dansuri de epocă.

Atmosfera de sărbătoare a fost suplinită de muzică bună și frumoasă, cu interpretarea lui Cristea Aldea-Teodorovici, Natalia Gordienko, Cătălin Josan, Tatiana Cerga & Band. Concertul a culminat cu un show de excepţie, oferit de către formaţia Zdob și Zdub.

Agenţia de relaţii publice “PRofile” a elaborat conceptul evenimentului, precum şi s-a ocupat de nenumăratele activităţi, puse la dispoziţia participanţilor, dar şi de promovarea evenimentului în presă.