La Cricova a avut loc cel mai tare festival al toamnei – CRICOVA MUST FEST

Pe 10 septembrie platoul de intrare în renumitele beciuri Cricova a primit 6500 de vizitatori la cel mai tare festival al toamnei CRICOVA MUST FEST.

Dansuri fierbinți, loterie cu cele mai bune premii de la Cricova, multă mâncare gustoasă și vin de calitate, un târg de la cei mai buni meșteri și artizani din Moldova -  toate acestea au făcut parte dintr-o mare sărbătoare, la care au venit nu doar vizitatori de pe loc, dar și oaspeți din multe țări străine, precum România, Ucraina și Rusia, dar și din state mai depărtate precum Singapore, China și Indonezia.

Festivalul a culminat cu un concert de zile mari susținut de celebra formație Cuibul și inegalabilii Zdob și Zdub, care au cântat pentru și împreună cu publicul venit la festival special pentru ei.

Bilanțul festivalului CRICOVA MUST fest a constituit un adevărat record timp de o zi: 6500 de vizitatori, dintre care 5100 au vizitat beciurile, La festival s-au consumat 1300 litri de tulburel, 600 litri de vin la halbă și peste 700 de cocktailuri pe bază de spumant.

 

must fest 4 must fest1 mustfest8

mustfest6 SB2_2681mustfest7