În Moldova a fost stabilit un nou record

De Ziua Îndrăgostiţilor, la 14 februarie, la Shopping MallDova a fost stabilit un nou record – “Recordul Săruturilor”. Mai mult de 350 de cupluri s-au sărutat simultan timp de 15 minute.

Înainte de începerea spectacolului, toţi participanţii s-au înregistrat şi au primit câte un certificat de participare la primul “Record al Săruturilor” din Moldova. Pe 14 şi 15 februarie, în centrul comercial Shopping MallDova a fost deschis şi un birou al Sfântului Valentin, unde îndrăgostiţii au putut să-şi înregistreze “Căsătoria pentru o zi”.

Shopping-MallDova1

“Mirele” a fost îmbrăcat în joben şi papion, iar “mireasa” a purtat un voal. Pentru a le rămâne în memorie “căsătoria”, tinerii au primit un certificat de căsătorie pentru 24 de ore şi fotografii gratuite pe fundalul arcadei. Timp de  două zile la biroul Sfântului Valentin au fost înregistrate peste 500 de „căsătorii”.

Eficienţa acţiunii poate fi evaluată după impactul avut în presă şi interesul cetăţenilor. Toate posturile de televiziune au relatat în buletinele de ştiri despre “Recordul Săruturilor” şi despre biroul Sfântului Valentin.

Timp de două zile Shopping MallDova a avut aproximativ 14 mii de vizitatori.

Conceptul activităţii, suportul PR şi BTL au fost realizate de PRofile.