Expoziție de fotografii pe Aeroportul Internațional Chișinău

Cu prilejul celei de-a 70-a aniversări de la fondarea Aviaţiei Civile din Republica Moldova, SRL “Avia Invest” a inaugurat pe 19 septembrie o expoziție de fotografii la temă, pe Aeroportul Internațional Chișinău.

În cadrul expoziției, au fost premiate cele mai spectaculoase imagini cu aeronave la aterizare/decolare realizate anterior în cadrul sesiunii de plane spotting sub genericul “SUNrise to SUNset Airport 2014”.

 Expoziția s-a desfășurat la etajul doi al terminalului și a fost deschisă pentru toți pasagerii și vizitatorii aeroportului. În cadrul expoziției au fost afișate 76 dintre cele mai bune fotografii realizate pe Aeroportul Internațional Chișinău de plane spotteri locali și internaționali.

IMG_0077 IMG_0079 IMG_0096

 În cadrul expoziției au fost premiați și jurnaliștii care au realizat reportaje de la sesiunea de plane spotting “SUNrise to SUNset Airport 2014”. Ei au primit din partea SRL “Avia Invest” câte un certificat pentru deservire gratutită prin sala VIP a Aeroportului Internațional Chișinău.

Agenția de PR „PRofile” a fost responsabilă de partea organizatorică a evenimentului, dar și de promovarea acestuia în media locală, la eveniment fiind prezente atât echipele de filmare a mai multor posturi TV, cât și corespondenți a ziarelor și portalurilor locale de știri.