De Ziua Independenței, Banca de Economii a venit cu cadouri pentru locuitorii Moldovei

3 dintre cele mai mari familii din țară au primit ajutor material în ajun de 1 septembrie. Astfel, Banca de Economii a lansat campania “Cea mai mare bancă pentru cea mai mare familie”. Pe lângă daruri, banca le-a oferit copiilor din aceste familii câteva surprize de neuitat de Ziua Independenței. Ei au urcat în cel mai mare balon cu aer cald, lansat pe 27 august din scuarul Catedralei și au văzut Chișinăul de la înălțime!

MG_8283-1024x682

MG_8224-1024x682Totodată, anul acesta Banca de Economii a decis să dea un ton absolut special sărbătorii din Piața Marii Adunări Naționale și să ofere chișinăuienilor emoții tari și momente de neuitat. Perfect încadrat în conceptul general „Cea mai mare Bancă”, un balon cu aer cald gigant, cu un volum de 4000 metri cubi, a fost lansat pe 27 august din scuarul Catedralei Mitropolitane. Acesta este cel mai mare balon cu aer cald din țară. Toți doritorii care nu au avut frică de înălțime au sărbătorit Ziua Independenței la înălțime.

Agenția de relații publice „PRofile” a fost responsabilă de conceptul evenimentului, de partea logistică, dar și de promovarea în mass-media