„Chișinău – pentru o viaţă sănătoasă”

„Chişinău – pentru o viaţă sănătoasă” este sloganul propus de agenţia PRofile pentru o nouă campanie de responsabilitate social corporativă a companiei Efes Vitanta Moldova Brewery (EVMB).În toamna anului 2010, EVMB lansează proiectul social de dotare a 11 parcuri din municipiul Chişinău cu echipamente sportive pentru maturi pentru fitness în aer liber. Scopul proiectului a fost de a oferi posibilitate adulţilor să menţină o formă sportivă bună, să-şi îmbunătăţească starea generală de sănătate, adoptând un stil de viaţă sănătos. Terenul sportiv pentru adulţi este dotat cu 12 aparate de fitness pentru toate categoriile de muşchi. Utilizarea corectă şi sistematică a aparatelor, va permite menţinerea unei condiţii fizice excelente.

IMG_5394

Agenţia PRofile s-a ocupat nemijlocit de depistarea locaţiilor optime pentru amplasarea echipamentelor sporrtive, de organizarea evenimentelor de lansare, de stabilire a parteneriatului cu Primăria municipiului Chişinău şi de promovare şi acoperire media.

Prin implementarea acestei campanii EVMB a confirmat orientarea sa socială şi implicarea cu responsabilitate în viaţa comunităţilor locale, a reuşit să comunice valorile companiei într-un mod memorabil şi să se poziţioneze ca şi companie social responsabilă.