Chişinău fără alcool – Chişinău fără accidente

Evenimentele dedicate lansării pe piaţă a noului produs marca Efes Vitanta Moldova Brewery – „Bere Chişinău Fără Alcool”, nu se termină aici. Pe 16 martie 2013, în Chişinău s-a desfăşurat o acţiune inedită cu participarea a câţiva voluntari.

DSCN0231

Un grup de 3 tineri a organizat un flashmob în centrul capitalei, adresat tuturor conducătorilor auto. Tinerii au repartizat abțibilduri cu mesajul “Fără alcool, Fără accidente”, şoferilor care au circulat pe strada Bănulescu Bodoni, în perimetrul bulevardului Ştefan cel Mare şi strada Columna. Startul acţiunii a fost dat la ora 12.30. Timp de 20 minute, tinerii au repartizat 100 abțibilduri şoferilor care se opreau la semafor (str. Bănulescu Bodoni intersecție cu bd. Ştefan cel Mare) şi şoferilor care se aflau în parcare. Reacţia şoferilor a fost una pozitivă. Au fost cazuri când unii şoferi chiar au solicitat câte un abțibild suplimentar pentru un prieten sau coleg de serviciu.

DSCN0218

Promoția a constituit un motiv de mediatizare gratuită la televiziuni a proiectului de responsabilitate socială a brandului „Chişinău Fără Alcool”.

Perioada desfăşurării – 16 martie 2013
Beneficiar – Efes Vitanta Moldova Brewery
Conceptul, realizarea şi mediatizarea proiectului – Agenţia de PR „PRofile”