Cea mai mare bancă l-a premiat pe cel mai drag profesor

În ajunul Zilei Învățătorului Banca de Economii a lansat campania "Cea mai mare bancă pentru cel mai drag profesor".

Timp de 10 zile, în toate filialele și agențiile BEM din țară, clientilor li s-au oferit 5 mii de felicitări speciale, pe care puteau scrie o dedicație pentru cel mai drag profesor. În cadrul acțiunii au putut participa oameni de toate vârstele, indiferent dacă încă sunt elevi sau au absolvit școala acum câteva decenii.

După ce au fost completate cu mesaje si dedicații speciale, felicitările au fost adunate cu grija de către angajații Băncii de Economii care și-au luat misiunea să le expedieze prin poștă tuturor profesorilor carora le-au fost adresate. Felicitarile au ajuns la destinatari chiar de Ziua profesorului, care se sărbătorește anual, pe 5 octombrie.

2 4 20141006_153723 cel mai drag profesor

Cel mai original și special mesaj a ajuns la profestorul drag împreună cu marea surpriză oferită de BEM – un card bancar cu suma de 10 mii lei în cont. Mesajul a fost scris de către Ion Donica, din orașul Rezina, pentru Ana Adașan, fosta sa profesoare de matematică și chimie, de la școala din satul Mateuți, raionul Rezina.

Agenția de relații publice PRofile a fost responsabilă de conceptul campaniei, inclusiv și de promovarea acesteia în mass-media.

Emisiunea cu participarea castigatorilor (Veranda, Jurnal TV):