Banca de Economii a inaugurat Filiala nr.50

Procesul de modernizare și optimizare a Băncii de Economii (BEM) continuă. Pe 28 octombrie 2014 și-a deschis larg ușile Filiala nr.50, pe bd. Grigore Vieru 26/1.

Acțiunea este parte al aceluiaș   plan ambițios de modernizare și extindere a rețelei celei mai mari bănci din Republica Moldova. La evenimentul de deschidere au participat acționarii Băncii, membrii Comitetului de Conducere, reprezentanți ai puterii de stat, dar și parteneri şi clienţi ai Băncii.

"Dechiderea unei noi filiale înseamnă că Banca are perspectivă, Banca are putere, Banca se dezvoltă. Banca de Economii este cea mai mare bancă, căreia îi urez realizări mari și mult succes", a menționat Leonid Talmaci, președintele Asociației Băncililor din Republica Moldova, prezent la evenimentul de deschidere a Filialei nr. 50, BEM.

Noul oficiu are un design modern şi practic. Filiala este dotată cu tehnică de ultimă generație, pentru optimizarea la maxim a procesului de deservire a clienților persoane juridice, cît și fizice. De asemenea, spațiul este amenajat cu mobilier confortabil. Pentru mai multă comoditate, au fost amenajate săli aparte pentru deservirea separată a celor două categorii de clienți.

APH_6871 APH_6886 APH_6942 APH_7034

Odată cu deschiderea unei noi filiale, Banca de Economii a devenit mai aproape de clienţii săi, urmând strategia de dezvoltare și oferind cele mai noi și mai bune produse, în locații moderne și comode.

Agenția de relații publice PRofile a fost responsabilă de conceptul evenimentului, de partea logistică, inclusiv de promovarea acestuia în mass-media.

Reportaje care au reflectat evenimentul: