Avia Invest a demarat lucrările de construcție la parcarea multietajată a Aeroportului Internațional Chișinău

La Aeroportul Internațional Chișinău a avut loc ceremonia de inaugurare a lucrărilor de construcție la parcarea multietajată din cadrul aeroportului, pe 17 iunie. Cu această ocazie a fost organizată o conferință de presă și un tur pe șantierul de construcție.

La eveniment au participat directorul general SRL “AVIA INVEST”- dl. Petru Jardan, directorul general INCP “Urbanproiect” – dl. Iurie Povar, și de asemenea directorul general “Exfactor Grup” SRL – dl. Vladimir Tonu.

Capacitatea parcării va fi de 823 de locuri și va fi amenajată chiar în fața complexului aeroportuar. Termenul prevăzut de efectuare a lucrărilor este de 9 luni, pînă în aprilie 2015. Începînd cu această dată, pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău, vor putea folosi parcarea cu 4 nivele.O evaluare preliminară a investițiilor necesare relevă un cost de aproximativ 7 milioane de euro.

Pe toată perioada construcției parcării, pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău, vor putea beneficia de o parcare gratuită temporară pentru 260 de mașini, special amenajată în cadrul acestui proiect, care este situată în partea de est a terminalului aeroportului.

IMG_2663-1024x682 IMG_2662-1024x682 IMG_2646-1024x682