Alcoolul nu te face matur!

Agenţia „PRofile” a administrat proiectul „Alcoolul nu te face matur!”, proiect realizat de Efes Vitanta Moldova Brewery în colaborare cu Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova.

underage 433

Proiectul „Alcoolul nu te face matur!” a fost lansat pe 21 noiembrie 2011 de compania Efes Vitanta Moldova Brewery (EVMB), în colaborare cu Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova. Timp de o lună, în 15 şcoli din capitală unde au existat cazuri privind consumul de alcool sau premise pentru un astfel de comportament,  au fost desfăşurate o serie de lecţii cu tema “Alcoolul nu te face matur!”.

underage 423

În timpul lecțiilor , ţinute de un psiholog profesionist şi cu multă experiență în acest domeniu, elevii din clasele a IX-a  au primit informații cu privire la efectele negative ale alcoolului asupra unui organism uman de vârstă tânără. Astfel, aceste informaţii servesc drept formare de atitudini negative față de consumul de alcool din partea elevilor.

Proiectul este parte a programului de CSR iniţiat de compania Efes Vitanta Moldova Brewery.

Ideea și implementarea proiectului, precum şi aspectele tehnice şi administrative au fost responsabilitatea agenţiei de relaţii publice „PRofile”.