Agenţia PRofile coordonează proiectul Chişinău Students Club

“Chişinău Students Club” este un proiect lansat în luna aprilie curent de către brandul de bere “Chişinău”. Clubul este format din studenţii care au depăşit vîrsta de 18 ani, amatori de bere Chişinău şi divertisment. Studenţii care devin membri al acestui club beneficiază de cardul Chişinău Students Club cu care obţin diverse facilităţi şi noi oportunităţi de implicare în viaţa socială. Agenţia PRofile se ocupă de întreţinerea paginii Chişinău Students Club pe Facebook, de organizarea concursurilor pe Facebook, de organizarea evenimentelor pentru membrii clubului şi de promovarea activităţilor acestuia.

La moment, “Chişinău Students Club” numără în jur de 1000 de studenţi din Republica Moldova!
Clubul urmăreşte scopuri social-utile precum:
• Implicarea membrilor Clubului în organizarea activităţilor de agrement şi participare la realizarea acestora;
• Organizarea pentru membrii Clubului şi participarea acestora la diverse tururi şi excursii turistice, expoziţii şi festivaluri de bere în scopul de a promova cultura consumului responsabil de bere, precum şi alte scopuri social-utile.
• Implicarea membrilor Clubului în domeniul educaţional, sportiv, cultural, mass-media şi protecţia mediului înconjurător;
• Crearea unor grupuri în baza intereselor comune, formarea colectivelor muzicale şi artistice, organizarea evenimentelor culturale ce vor folosi drept platformă pentru a prezenta cele realizate.