Agenția ˝PRofile˝ a organizat un club de presă cu subiectul: Drepturile consumatorilor se încalcă frecvent, însă oamenii sunt tot mai activi când observă încălcările

Fundația Est-Europeană a desfășurat la sfârșitul lunii aprilie un club de presă unde s-a discutat despre respectarea drepturilor consumatorilor în domeniul alimentar. Evenimentul a adunat într-un singur loc reprezentanți de la instituțiile responsabile -  Agenția pentru protecția Consumatorilor (APC),  Agenția Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Centrele de asistență a consumatorilor etc.

DSC_0018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe parcursul a mai bine de o oră mass-media a aflat multe cazuri interesante de încălcare a drepturilor consumatorilor. Mai mult, reprezentanții instituțiilor de stat au vorbit despre problemele și succesele în acest domeniu.

La finalul evenimentului a fost organizat un tur de presă pentru jurnaliști la Centrul de Asistență a Consumatorul din Chișinău.   Agenția de relații publice Profile” a elaborat conceptul clubului de presă și s-a ocupat turul de presă, de de copywriting (invitații, comunicat de presă) și de relația cu presa, inclusiv comunicarea ulterioară pe acest subiect.