Victoriabank şi Visa dau startul Jocurilor Olimpice la Chişinău

Vara anului 2012 a culminat cu o serie de evenimente sportive de anvergură mondială. Printre acestea se numără şi Jocurile Olimpice de Vară care s-au desfăşurat la Londra.

Iată de ce, Victoriabank împreună cu Visa au decis să aducă feeria şi atmosfera acestui eveniment cât mai aproape de moldoveni, lansând campania „Victoriabank şi Visa dau startul Jocurilor Olimpice”.

Campania a demarat în luna iunie, când Victoriabank a lansat o tombolă inedită: toţi cei care efectuau plăţi cu cardurile Victoriabank erau automat înscrişi într-un concurs, a cărui premiu era 2 bilete a câte 2 persoane la Olimpiada din Londra.

Pe parcursul lunilor mai-iulie, în cadrul reţelei de socializare Facebook a fost organizat un concurs foto în cadrul căruia, participanţii au trebuit să posteze fotografii în care sunt surprinşi făcând sport. Participanţii, a căror fotografii au adunat cele mai multe like-uri, au avut ocazia să câştige diverse premii utile pentru sport şi ieşiri la natură.

Campania a culminat cu organizarea pe data de 27 iulie, a unui eveniment grandios în scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet, care s-a desfăşurat sub genericul „Campioni la înălţime!!!”. În cadrul acestuia au fost premiaţi câştigătorii tombolei şi a concursului foto de pe Facebook.

Pe lângă aceasta, Victoriabank a invitat colaboratorii diferitor companii să participe la manifestaţie, implicându-se în diverse concursuri şi probe sportive. Participanţii s-au avântat într-o luptă crâncenă, iar câştigătorii au avut parte de cadouri şi surprize plăcute.

Ideea şi conceptul campaniei – Agenţia de PRofile.