Agenția PRofile a împlinit 10 ani de la fondare

Reprezentanții mai multor companii de top din Republica Moldova, inclusiv din domeniul bancar, telecomunicații, transport și mass-media, au fost prezenți aseară la evenimentul dedicat aniversării a 10 ani de la fondarea agenției de relații publice PRofile.

Agenția PRofile a chemat la petrecere prietenii, partenerii și colegii cu care a colaborat în toți acești ani.

”PRofile a educat piața și i-a dezvoltat gustul pentru relații publice eficiente. Am pornit acum zece ani de la un set de instrumente de bază - comunicate și evenimente pentru presă. Acum fiecare dintre clienții PRofile au la dispoziție toată paleta pentru o comunicare eficientă cu angajații, potențialii și actualii clienți, dar și cu mass-media”, a declarat Alexandra Zemtsovskaya, directorul agenției.

PRofile este o agenție de comunicare și PR cu peste 10 ani de experiență pe piața Republicii Moldova. Misiunea agenției este să ajute clienții să comunice eficient mesajele lor pentru a obține încrederea publicului larg.

De asemenea, PRofile contribuie la creșterea notorietății și a succesului brandurilor sau produselor cu care lucrează, prin intermediul construcției și dezvoltării unei imagini publice de succes.